Ga naar de inhoud

Aandeelhouder aan het woord; Eugene Jakubowksi

Aan het woord is Eugene Jakubowski. Hij is al jarenlang intensief verbonden aan Life & Mobility. Al sinds de jaren ‘90 heeft hij de ontwikkeling van de organisatie van binnenuit meegemaakt. Sterker: hij is hierin koersbepalend geweest als directeur. Sinds een aantal jaren is hij mede-aandeelhouder en adviseur. Hij denkt veel mee in belangrijke strategische keuzes en is daarmee ook actief betrokken bij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van circulariteit.

"Wat ons organisatie-DNA typeert, is dat we toekomstgericht zijn, altijd streven naar perfectie en de eindgebruiker van onze producten volledig centraal stellen in alles wat we doen." Eugene Jakubowksi

Vertrouwen in de toekomst

“Door onze rol in de keten hebben we veel invloed op thema’s als ‘goed werkgeverschap’, ‘schone productieprocessen’ en ‘circulariteit’. Ik denk dat we op al deze thema’s een hoge score halen en nu al een leidende positie innemen. Als ik zie welke stappen we op dit moment zetten op het gebied van circulariteit, dan geeft me dat veel vertrouwen.”

De kracht van Life & Mobility

“Wat ons organisatie-DNA typeert, is dat we toekomstgericht zijn, altijd streven naar perfectie en de eindgebruiker van onze producten volledig centraal stellen in alles wat we doen. Daar zit ‘m onze kracht. Dat trekt ook een bepaald slag mensen aan, die vanuit intrinsieke motivatie streven naar continue optimalisatie. Uiteindelijk bereik je dan het hoge niveau dat we nu hebben. Puur door consistent te handelen en dicht bij onszelf te blijven. Zo lang we dat blijven doen en consequent onze koers volgen, is geen uitdaging te groot en zijn onverwachte, externe omstandigheden nooit onoverkomelijk.”