Ga naar de inhoud

Jaarverslag | Life & Mobility
CO2-neutraal

We vinden het belangrijk om in onze bedrijfsvoering rekening te houden met het milieu. Daarom zijn we gestart met meerdere CO2-reductieprojecten. Met deze projecten willen we onze CO2-uitstoot reduceren op het gebied van (onderdelen)transport, woon-werkverkeer, afvalbeheersing en het elektriciteitsverbruik binnen de kantoren.

Uiteindelijk is het doel om, zoals de richtlijnen van de Science Based Target voorschrijven, volledig CO2-neutraal te zijn in 2050. En we zijn op de goede weg. Sterker nog: we mogen ons al CO2-neutraal noemen door het compensatieproject Trees For All, waarmee we ons inzetten voor duurzame land- en bouwgrond in Bolivia. Uiteraard blijven we ons inzetten voor verdere beperking van onze uitstoot.

De

Kerncijfers

9 Lopende CO2 reductieprojecten
765 Ton CO2 Wordt gecompenseerd
7463 Bomen geplant door L&M

Onze

Doelen

We zijn sterk afhankelijk van een goede infrastructuur. Daarom dragen wij ook hier ons steentje bij. We hebben veel aandacht voor het woon- en werkverkeer van medewerkers en ons goederentransport. We zijn constant op zoek naar de meest efficiënte manieren om deze te verduurzamen. De afdelingen facilitair, productie en logistiek hebben hier dagelijks mee te maken. We streven naar een minimale negatieve impact op het milieu door onze bedrijfsactiviteiten. Wij richten ons op continue vermindering van onze energie- en CO2-uitstoot. Onder andere door het Corporate Sustainability Reporting Directive van de Europese Unie te volgen.

Bekijk alle SDG’s